مواد لازم رشته پلو مجلسي
برنج ايراني 2 پيمانه
رشته پلويي قهوه اي رنگ 100 تا 150 گرم
عدس 1 پيمانه
كره حيواني 50 گرم
فيله مرغ 300 تا 500 گرم
زعفران آب شده 3 قاشق غذاخوري
دارچين 1 قاشق غذاخوري
پياز سرخ شده 3 قاشق غذاخوري
كشمش پلويي و خرما نصف پيمانه
نمك ، فلفل و روغن به ميزان لازم
مواد لازم رشته پلو مجلسي
برنج ايراني 2 پيمانه
رشته پلويي قهوه اي رنگ 100 تا 150 گرم
عدس 1 پيمانه
كره حيواني 50 گرم
فيله مرغ 300 تا 500 گرم
زعفران آب شده 3 قاشق غذاخوري
دارچين 1 قاشق غذاخوري
پياز سرخ شده 3 قاشق غذاخوري
كشمش پلويي و خرما نصف پيمانه
نمك ، فلفل و روغن به ميزان لازم
طرز تهيه كامل رشته پلو مجلسي با فيله مرغ
برنج را بشوييد و چند ساعت در آب و نمك خيس دهيد. عدس را هم چند ساعت خيس كنيد و بعد بپزيد
كشمش را هم خيس ميدهيم . هسته خرما را هم جدا ميكنيم . پياز را هم سرخ ميكنيم و فيله مرغ را هم به صورت نواري خرد ميكنيم و بعد آن را با نمك ، فلفل و زردچوبه مزه دار ميكنيم و داخل كره يا روغن تفت ميدهيم تا سرخ شود و بعد پياز ،كشمش و خرما را هم در داخلش يك تفت كوچك ميدهيم. .همه مواد را كه آماده كرديم
نحوه پخت رشته پلو با مرغ
برنج را آبكش ميكنيم و در حين آبكش شدن برنج زماني كه نيم پز است رشته پلويي و عدس را هم داخل آب برنج ميريزيم تا با هم مخلوط شوند و پخته شوند. و سپس آبكش ميكنيم . در ظرف مورد نظري كه ميخواهيم برنج را دم كنيم مقداري روغن ريخته و ته آن را با سيب زميني يا هر ته ديگي كه دوست داشتيد بچينيد. و بعد برنج ها را با كف گير داخل قابلمه ميريزيم و بين برنج ها دارچين ميريزيم و روي حرارت قرار ميدهيم تا دم بكشد. وقتي برنج دم كشيد مقداري از برنج را زعفراني كنيد و در ظرف مورد نظر بريزيد و با مرغ ، كشمش و خرما روي برنج يا لابه لاي آن بچينيد
نكات تكميلي در مورد رشته پلو
رشته پلو جزو پلو و چلو ميباشد
زمان آماده سازي مواد اوليه و مايحتاج آن حدودا 10دقيقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت ميباشد
رشته پلو را مي توانيد در وعده نهار – شام – سرو كنيد
همچنين ميتوان در ماه رمضان به عنوان سحري – افطار – ميل كرد
توجه نماييد مقدار مواد اوليه و دستور تهيه براي 4 نفر مناسب ميباشد
منبع: mazeplus
- سه شنبه ۰۳ تیر ۹۹ ۲۱:۳۱ ۲۰ بازديد
- ۰ نظر