مهارت خاص براي درست كردن “ترشي انجير” در منزل

 مواد لازم براي ترشي انجير:

انجير :2 كيلو گرم

شكر: 750 گرم

آب :1 ليوان

دارچين:1 قاشق غذا خوري

سركه : به مقدار لازم 

 

 مواد لازم براي ترشي انجير:

انجير :2 كيلو گرم

شكر: 750 گرم

آب :1 ليوان

دارچين:1 قاشق غذا خوري

سركه : به مقدار لازم 

 

 

طرز تهيه ترشي انجير:

ابتدا انجيرها را شسته و داخل آبكش بريزيد و كنار بگذاريد تا آب آن گرفته شود.

در مرحله بعد آب، دارچين و سركه را در قابلمه اي بريزيد و روي حرارت قرار دهيد تا بجوشد سپس انجيرها را افزوده و اجازه دهيد چند جوش بخورد.

انجيرها را از روي حرارت برداشته و بگذاريد براي دو روز كنار بمانند. بعد از دو روز دوباره آن را بجوشانيد و براي دو روز ديگر آن را كنار بگذاريد.

اين كار را سه مرحله انجام داده و در آخر انجيرها را داخل شيشه مورد نظر بريزيد و درب آن را ببنديد و براي مدتي در جاي خنك قرار دهيد تا برسد.

منبع :كوكناب

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.