مواد لازم براي ترشي انجير:
انجير :2 كيلو گرم
شكر: 750 گرم
آب :1 ليوان
دارچين:1 قاشق غذا خوري
سركه : به مقدار لازم
مواد لازم براي ترشي انجير:
انجير :2 كيلو گرم
شكر: 750 گرم
آب :1 ليوان
دارچين:1 قاشق غذا خوري
سركه : به مقدار لازم
طرز تهيه ترشي انجير:
ابتدا انجيرها را شسته و داخل آبكش بريزيد و كنار بگذاريد تا آب آن گرفته شود.
در مرحله بعد آب، دارچين و سركه را در قابلمه اي بريزيد و روي حرارت قرار دهيد تا بجوشد سپس انجيرها را افزوده و اجازه دهيد چند جوش بخورد.
انجيرها را از روي حرارت برداشته و بگذاريد براي دو روز كنار بمانند. بعد از دو روز دوباره آن را بجوشانيد و براي دو روز ديگر آن را كنار بگذاريد.
اين كار را سه مرحله انجام داده و در آخر انجيرها را داخل شيشه مورد نظر بريزيد و درب آن را ببنديد و براي مدتي در جاي خنك قرار دهيد تا برسد.
منبع :كوكناب
- پنجشنبه ۲۴ بهمن ۹۸ ۱۲:۵۲ ۱۸ بازديد
- ۰ نظر