طرز تهيه مسقطي انار

  • مواد لازم براي مسقطي انار

    • آب انار 4 پيمانه
    • نشاسته 8 قاشق غذاخوري
    • شكر 2 پيمانه
    • گلاب 1/2 پيمانه
    • كره 50 گرم

  • مواد لازم براي مسقطي انار

    • آب انار 4 پيمانه
    • نشاسته 8 قاشق غذاخوري
    • شكر 2 پيمانه
    • گلاب 1/2 پيمانه
    • كره 50 گرم

  • طرز تهيه لوكوم انار:
    انار ها را دانه كرده و آب آنها را بگيريد و آب انار را از صافي بگذرانيد.به جز پودر نارگيل همه مواد را در قابلمه ريخته هم بزنيد وبعد روي گاز بگذاريد و در حالي كه مداوم آن را هم ميزنيد آن را حدود ۱۵ دقيقه بپزيد.
    زماني كه شروع به قوام گرفتن كرد و حجم گرفت كره را اضافه كرده و با مراقبت ۳دقيقه ديگر هم بزنيد .

    در يك ظرف مربع ياومستطيل كوجك كه خيس كرده ايدلوكوم را باضخامت يكسان در ظرف بريزيدو صاف كنيد.و روي آن را سلفون بكشيد.

    ۳تا ۴ساعت در يخچال بگذاريد و استراحت دهيد .

    بعد از اين زمان لوكوم را در ظرف ديگري برگردانيد و به صورت مكعب هاي كوچك برش بزنيد مكعب ها را در پودر نارگيل بغلطانيد ودر ظرف سرو بچينيد

    تا كنون نظري ثبت نشده است
    ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.