مواد لازم براي مسقطي انار
- آب انار 4 پيمانه
- نشاسته 8 قاشق غذاخوري
- شكر 2 پيمانه
- گلاب 1/2 پيمانه
- كره 50 گرم
مواد لازم براي مسقطي انار
- آب انار 4 پيمانه
- نشاسته 8 قاشق غذاخوري
- شكر 2 پيمانه
- گلاب 1/2 پيمانه
- كره 50 گرم
طرز تهيه لوكوم انار:
انار ها را دانه كرده و آب آنها را بگيريد و آب انار را از صافي بگذرانيد.به جز پودر نارگيل همه مواد را در قابلمه ريخته هم بزنيد وبعد روي گاز بگذاريد و در حالي كه مداوم آن را هم ميزنيد آن را حدود ۱۵ دقيقه بپزيد.
زماني كه شروع به قوام گرفتن كرد و حجم گرفت كره را اضافه كرده و با مراقبت ۳دقيقه ديگر هم بزنيد .
در يك ظرف مربع ياومستطيل كوجك كه خيس كرده ايدلوكوم را باضخامت يكسان در ظرف بريزيدو صاف كنيد.و روي آن را سلفون بكشيد.
۳تا ۴ساعت در يخچال بگذاريد و استراحت دهيد .
بعد از اين زمان لوكوم را در ظرف ديگري برگردانيد و به صورت مكعب هاي كوچك برش بزنيد مكعب ها را در پودر نارگيل بغلطانيد ودر ظرف سرو بچينيد
- یکشنبه ۲۰ بهمن ۹۸ ۰۸:۰۲ ۱۵ بازديد
- ۰ نظر