طرز تهيه قيمه بوشهري

آموزش قيمه بوشهري

قيمه بوشهري از هر لحظاي كه مد نظر شما باشد كه چه مزه و چه ظاهر با مابقي قيمه ها فرق دارد ، با ما همراه باشيد تا براي شما قيمه بوشهري را درست كنيم.

قيمه جنوبي

مواد لازم براي قيمه جنوبي :

نخود لپه محلي پخته شده : 200 گرم

گوشت پخته شده : 200 گرم

پيازسرخ شده : 2 عدد

سيب زميني پخته شده : 2 عدد

رب گوجه فرنگي:2 قاشق غذاخوري

گلاب : يك استكان

آب گوشت : 2 پيمانه

نمك، فلفل ، زرد چوبه ، پودر زيره و پودر ليمو عماني : به مقدار كافي

روغن مايع : به ميزان لازم

آموزش قيمه بوشهري

قيمه بوشهري از هر لحظاي كه مد نظر شما باشد كه چه مزه و چه ظاهر با مابقي قيمه ها فرق دارد ، با ما همراه باشيد تا براي شما قيمه بوشهري را درست كنيم.

قيمه جنوبي

مواد لازم براي قيمه جنوبي :

نخود لپه محلي پخته شده : 200 گرم

گوشت پخته شده : 200 گرم

پيازسرخ شده : 2 عدد

سيب زميني پخته شده : 2 عدد

رب گوجه فرنگي:2 قاشق غذاخوري

گلاب : يك استكان

آب گوشت : 2 پيمانه

نمك، فلفل ، زرد چوبه ، پودر زيره و پودر ليمو عماني : به مقدار كافي

روغن مايع : به ميزان لازم

 طرز تهيه قيمه جنوبي

طرز تهيه قيمه بوشهري اصيل :

براي درست كردن اين قيمه ابتدا بايد لپه را خيس كنيد و بعد از چند ساعت خيس خوردن و عوض كردن آب داخل آن ، به همراه مقداري آب و كمي نمك بپزيد.

بعد از پخته شدن لپه ها ، آن را با گوشتكوب له كنيد.علاوه بر لپه ، سيب زميني پخته شده و گوشت پخته شده را هم بايد جداگانه له كنيد.

قابلمه اي مناسب انتخاب كنيد و پياز هاي سرخ شده را به همراه كمي روغن داخلش بريزيد و روي حرارت ملايم قرار دهيد.تمام ادويه ها را به همراه كمي نمك به پياز سرخ شده اضافه كنيد و تفت دهيد.بعد از كمي تفت دادن ادويه ها و پياز در روغن ،رب گوجه را به آن اضافه كنيد و تفت دهيد تا در اثر حرارت خامي رب گرفته شود و رنگ رب باز شود.

سپس به آنها نخودلپه له شده ، سيب زميني و گوشت له شده را اضافه كنيد و هم بزنيد تا مواد كاملا باهم مخلوط شوند. در حين هم زدن ، آب گوشت را هم به مواد مخلوط شده اضافه كنيد و هم بزنيد تا آب گوشت كاملا جذب مواد شود. اين خورشت بايد كم آب باشد به همين دليل نبايد زياد آب گوشت را اضافه كرد.در واقعه همان 2 پيمانه كافيست.

بعد ازمخلوط كردن كامل مواد ، در قابلمه را ببنديد و حرارت شعله را كم كنيد و اجازه دهيد تا خورشت كاملا جا بيفتتد.

وقتي خورشت كاملا جا افتاد در اواخر پخت مثلا 10 الي 15 دقيقه قبل از خاموش كردن حرارت ، گلاب را به آن اضافه كنيد و هم بزنيد.

خورشت قيمه بوشهري آماده شده را در ظرف مورد نظرتان بكشيد و در كنار شكر پلو ميل كنيد.

 

منبع : cookpade

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.